Ladino

Pesć per i retrac più bie

Desche pest se ciaparà i “Euregio Bundle” da no perder, metui adum (ogneun) da n prossach, n mantel da pievia, una ciutra termica, una maieta e una ajenda sorida.

I pesć i ge vegnarà consegné ai venjidores, e sia fotos les vegnarà durèdes per la pruma piata, per i retrac prinzipai del meis opuramenter per l collage de retrac. Estra apede, na piata del Calandèr del Euregio 2023 la vegnarà dedichèda ai venjidores.
Duc i sentadins e la sentadines del Euregio Tirol-Sudtirol-Trentin pel tor pèrt al concors. Se pel manèr ite no più che cater retrac per ogne sajon (donca 16 retrac en dut). L Euregio l domana de manèr ite i retrac a auta risoluzion, col spezifichèr estra apede la informazions en cont del soget medemo e del artist.
Se pel tor pèrt enscin ai 4 de setember del 2022 duran l link https://www.europaregion.info/it/concorso-fotografico/

comments powered by Disqus